Beoordelingen

12 tips om snel van kraaien af te komen (2021) wereldvogels

Kraaien zijn uiterst waakzame en intelligente vogels, en ze kunnen leren van hun fouten. Deze eigenschappen maken ze zeer veerkrachtige wezens die in bijna elke omgeving gedijen.

Extreme veerkracht betekent dat ze ook heel moeilijk weg te krijgen zijn. Als u nadenkt over hoe u van uw kraaien af kunt komen, dan zal deze gids u helpen bij het bereiken van uw doelen. Het is belangrijk om van deze kraaien af te komen omdat het zeer sociale wezens zijn. En zelfs het uiterlijk van een enkele kraai kan snel veranderen in talloze zwarte schaduwen die rondvliegen.

Kraaien die non-stop gapen kan storend zijn. Ze kunnen ook gewassen, vruchten, bloemen en alles wat in hun weg komt vernietigen. Ze kunnen ook andere kleinere vogels afschrikken. Daarom is de vraag hoe je kraaien uit de tuin kunt houden serieus, en dat moet worden opgelost. 

Dus hier zijn enkele technieken die u in staat zullen stellen om zich voorgoed te ontdoen van deze vervelende dingen.

Snelle manier om van kraaien af te komen?

Bel een wildlife professional en Krijg uw GRATIS prijsopgave!

1. Gebruik lokvogels of echte kraaienvangers

Het is eenvoudig om vogels weg te jagen met behulp van een lokvogel. Als u nadenkt over hoe u zich te ontdoen van vogels zoals kraaien, dan is uw beste optie hier om een afleidingsmanoeuvre gebruiken om deze kraaien weg te jagen. Je kunt een nep-uil ophangen om vogels in je tuin te laten schrikken. Maar probeer de posities van je lokvogel te veranderen, want kraaien zijn erg intelligent, en ze zullen het nepdier in de tuin spotten.

Ga daarom voor echte dieren zoals uw katten of honden en laat ze in uw achtertuin achter. U kunt ook gebruik maken van een neppe dode kraai voor dit doel. Hang hem ergens ondersteboven waar hij een beetje mee kan bewegen met de wind en een echt effect kan creëren.

De echte kraaien zullen deze neppe kraai ondersteboven zo storend vinden dat ze nooit meer terugkomen. Ze beschouwen het als een soort van gevaar. Ga voor een realistische nepkraai bij een van die feestwinkels. Bind een touw aan zijn voeten en hang op waar de kraaien vaak komen.

2. Houd uw tuin schoon

Kraaien worden aangetrokken naar vuile plekken op welke manier dan ook. Maak uw plaats schoon en maak het minder aantrekkelijk voor deze vogels. Het is een andere slimme manier om de kraaien weg te houden. Kraaien zijn altijd op zoek naar voedsel, en het kan ze niet schelen wat het is. 

Dus je moet je ontdoen van alle vuilnis in je ruimte en ook van die kleine of grote stukjes voedsel die rondslingeren. Ze gaan van de ene plaats naar de andere op zoek naar voedsel, en als ze op een bepaalde plaats niets te eten vinden, komen ze niet meer terug en verspillen ze hun tijd.

Hou ook die vogelvoeders onder de dekmantel, zodat deze kraaien er niet eens aan denken om hun geluk te veranderen. Deze vogelvoeders zijn te klein voor hun snavels om te voeden, maar je moet elke kans uitsluiten om de 100% zekerheid te hebben dat ze niets te eten krijgen van je tuin.  

3. Hang iets glimmend op in je tuin

Kraaien zijn geen grote fan van glimmende voorwerpen ( 1 ). Daarom is een beproefde methode om zich te ontdoen van merels hang glanzende voorwerpen op in je tuin. Deze glanzende objecten kunnen alles omvatten, variërend van cd’s of die feestsnaren. Alles wat blinkt zal werken.

Ze denken dat het een soort wapen is dat gevaarlijk is. Deze informatie is ingebouwd in hun hersenen, en ze worden nerveus als ze iets glimmends zien. Daarom kun je die wellustige aluminium platen ook ophangen.

En als je deze CD’s of platen dicht bij elkaar hangt zodat ze geluid kunnen produceren, zal het resultaat nog beter zijn. Als deze glimmende objecten in overvloed aanwezig zijn, zult u zien dat geen enkele kraai ooit zal denken aan het betreden van uw tuin. Veel mensen gebruiken deze techniek om zich in een mum van tijd te ontdoen van kraaien.  

4. Hoge geluiden

Kraaien hebben de neiging om erg nerveus te worden door het zien van nep dode kraaien en ze zijn bang voor eventuele noodsignalen van andere kraaien. Daarom kun je spelen eventuele noodoproepen van andere kraaien en houd de vervelende vogels voorgoed uit de buurt van je tuin. Daarnaast kunt u ook gaan voor verschillende geluidsmakers of vuurwerkgeluiden om deze vogels af te weren.

Maar zorg ervoor dat je rekening houdt met je buren. Laat ze weten dat u deze vogels probeert af te weren van het maken van zulke geluiden. Zorg ervoor dat u uw lawaaierige plan plant en wees niet storend.

YouTube kan hierbij een goede hulp zijn. U kunt verschillende geluiden vinden die u kunt gebruiken om deze vogels weg te jagen. Bovendien kunt u ook de geluiden van dodelijke vogels of roofdieren afspelen. U kunt hiervoor uw Bluetooth-luidsprekers gebruiken. Maar ook hier geldt dat de kraaien in de buurt uw geluid kunnen horen en dat uw buren niet gestoord worden door uw rumoerige strijd.

5. Bedek uw afval

Net zoals we hierboven hebben gezegd, zorg ervoor dat u uw tuin schoon houdt. Deze kraaien hoeven geen voedsel te vinden dat daar ligt. Zelfs vuilnis is een grote aantrekkingskracht op ze, dus dek je vuilnis goed af.

Het beste is om hier vuilnisbakken met strakke deksels te gebruiken. Plaats ze ook op een zeer veilige plaats. Als je ze open laat, komen de kraaien klaar voor het buffet! Het is een van de effectieve manieren om vogels als kraaien af te weren.  

Als uw huisdieren of zwerfhonden of zelfs wasberen ’s nachts opduiken en de bakjes ondersteboven laten staan, dan staan deze vogels de volgende ochtend klaar om het tegen het smorgasbord op te nemen. Het is beter om zo snel mogelijk van het afval af te komen. Zorg ervoor dat u deze vogels geen kans geeft om uw tuin te bezoeken met een voedselsporen .

6. Gebruik vogelgaas

Een andere manier van Vogelgaas kan voor u een zeer nuttig hulpmiddel zijn om tegen de kraaien te gebruiken. U kunt gebruik maken van vogelgaas om kraaien weg te jagen uit uw tuin of zelfs uit uw huis. Vogelnetten vormen een bedreiging voor deze vogels. Ze voelen gevaar omdat ze bang zijn om in dit net vast te komen zitten en dood te gaan.

Daarom, als u op zoek bent naar vogelgaas om deze kraaien af te weren, kies dan voor vier-inch gaas of iets wat nog kleiner is. Het gaas moet flexibel zijn om ervoor te zorgen dat de kraaien op afstand blijven.

Ga niet voor het grotere gaas, want dan kunnen de kraaien hun klauwen uit het gaas halen en verliezen ze de angst. Kleinere gaasnetten werken beter omdat kraaien denken dat ze hun klauwen niet uit dit soort netten kunnen krijgen. Je kunt het overal gebruiken waar je wilt: liggend op de grond of hangend aan het dak in je patio.

7. Gebruik voederbakjes die geen grote vogels bevatten.

Zoals we al eerder zeiden, moet je gaan voor de vogelvoeders die niet ontworpen zijn om groot te voeden. Het is beter voor u om te investeren in een vogelvoerbak die automatisch kan sluiten als er grotere vogels met meer gewicht op zitten en proberen te voeden. U kunt ook gaan voor een gaasvoeder.

Zo’n voederbak sluit vogels zoals kraaien uit en laat alleen de kleinere vogels toe. Ruim het dagelijkse gemorste materiaal op nadat de kleinere vogels zijn gevoederd. De kraaien kunnen wachten op deze mogelijkheid om te landen zodra de kleine vogels klaar zijn met voeren. En dit zal ze blijven terugbrengen naar uw tuin. Voorkom dat deze vogels rond het vogelvoederhuisje eten en u bent in een mum van tijd van de kraaien af.

8. Verwijder die nestplaatsen

Het gaat er nu niet alleen om te voorkomen dat deze kraaien in uw tuin gaan foerageren. U moet zich ook ontdoen van hun nestplaatsen. Ontdoe je van die dode takken van de nabijgelegen bomen. Kraaien hebben de neiging om zich te verzamelen in groepen en ze proberen te zoeken naar de meest geschikte plaatsen… waar ze kunnen slapen .

Als je deze dode takken uit de nabijgelegen bomen verwijdert, zullen grote aantallen van deze kraaien niet samenkomen met deze bomen, en zullen ze een andere plaats zoeken. U moet echter in gedachten houden dat u door het verwijderen van deze takken ook van die potentiële nestplaatsen voor andere vogels af komt.

En de meeste van hen zullen degene zijn voor wie je die vogelvoeder hebt ingesteld. Dus je moet de situatie hier goed inschatten of je je van deze takken moet ontdoen of niet.

9. Installeer die vogelpieken op hekken en daklijnen

Misschien heeft u besloten om niet van die broedplaatsen af te komen in de angst dat u andere vogels schade zult berokkenen. Nou, geen enkel probleem, want er zijn verschillende andere manieren om van die kraaien af te komen. 

Een van de effectieve methoden is om gebruik vogelpieken . Deze spikes komen in takken of stroken, en u kunt ze gemakkelijk installeren als uw permanente vogel landing en kraai afschrikmiddel. Deze vogelpieken zullen de gebieden uitroeien waar de kraaien kunnen landen. Ze zullen niet in staat zijn om een plek te vinden waar ze hun voeten kunnen zetten. En uiteindelijk zal het voorkomen dat ze in uw tuin landen.

Je kunt deze vogelpieken ook bovenop de muren en ergens anders installeren. Zorg ervoor dat ze zichtbaar zijn voor de kraaien. Als ze deze spikes zien, durven ze niet in je tuin te landen en beginnen ze er voorgoed vanaf te blijven.

10. Gebruik bewegingssensor sproeiers

Een van de beste methoden om de kraaien op afstand te houden is het gebruik van de bewegingsgevoelige sensoren. Met deze sproeiers kunt u gemakkelijk verschillende plagen, insecten, dieren en vogels uit de buurt van uw tuin houden.

Een watersproeier werkt door water te besproeien in de richting van elk bewegend ding dat hij via zijn bewegingssensor heeft gedetecteerd. Deze sprinkler heeft twee verschillende modi om te detecteren op basis van het tijdstip van de dag.

U kunt Orbit 62100 hiervoor gebruiken . Het reageert op elke beweging die de sensor detecteert en schiet water af om ze weg te houden. De waterstraal is absoluut ongevaarlijk maar irritant genoeg voor de indringer.

Deze sensor kan ook dag- en nachttijd detecteren, en hij kan een bereik van 3840 vierkante meter bestrijken wanneer u hem hebt ingesteld om de hele cirkel te bestrijken. Hij kan op een afstand van 70 voet spuiten.

11. Gebruik een ultrasone vogel- en ongediertebestrijder.

En over ongedierte gesproken, je kunt een ultrasone ongediertebestrijder gebruiken om de kraaien met gemak weg te krijgen. Cleanrth Vogelverjager is een goed apparaat om te overwegen hoe vogels af te weren, want het beschikt over drievoudige scantechnologie. 

Dit apparaat kan alle ongewenste vogels detecteren, inclusief de kraaien die tot 82 voet ver weg zijn. De kraaienafweermiddel kan tot 6000 vierkante meter bedekken, en met hoge intensiteit kan het tot 7000 vierkante meter bedekken. Het kan de stroboscooplampen en het geluid starten om de vogels af te weren.

Er zijn drie verschillende instelbare modi in dit apparaat; altijd uit-stand, detectiemodus en always-on-stand. Dit apparaat is volledig bestand tegen water. Kraaien blijven uit de buurt vanwege de lichten en geluiden die dit apparaat kan produceren. En omdat deze geluiden ultrasoon zijn, zullen vogels het op afstand behoorlijk hard kunnen horen.

12. Verwijder alle voedsel- en waterbronnen

Als er geen voedselbron in je omgeving is, is er geen dwingende reden voor de kraaien om in de buurt te zijn. En als ze wel in de buurt zijn, dan kun je er zeker van zijn dat ze wat water en voedselbron voor zichzelf hebben gevonden om te gedijen.

Nu, je moet je ontdoen van alle dingen die deze kraaien als eetbaar beschouwen. Er zouden geen vogelvoeders of vogelbaden in de buurt moeten zijn. Er zouden geen katten- of hondenbrokken of waterbakjes in de buurt moeten zijn.

En nogmaals, zorg ervoor dat je de luchtpijp onder strakke deksels houdt. Laat geen afval in de vuilniszakken rondslingeren. Kraaien kunnen deze plastic zakken gemakkelijk openscheuren, en ze zullen een puinhoop maken. Helaas kunnen kraaien compost eten.

Daarom moet je dit spul afdekken of het onder het gras of het gemaaide blad begraven. Houd hun voedselbron goed in de gaten. Het kan zijn dat je uiteindelijk ook die fruitbomen en bessenstruiken gaat knippen of verkleinen.

Gerelateerd

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like