Beoordelingen

12 tips om snel van uilen af te komen (2021) wereldvogels

Uilen kunnen in een paar opzichten gunstig zijn voor ons huis of onze tuin. Zo eten ze bijvoorbeeld knaagdieren, muizen en andere kleine reptielen en houden ze de groei van hun populatie in toom. Maar te veel uilen, en te vaak in de achtertuin, zijn slecht. Ze kunnen vrij gemakkelijk op andere kleine vogels jagen. 

Uilen zijn nachtvogels en kunnen grote schade toebrengen aan kleine vogels en vee. Het is belangrijk om ze ’s nachts weg te houden en ervoor te zorgen dat ze niet jagen in afwezigheid van mensen. Weet je niet hoe je van uilen af moet komen? In deze gids leggen we u uit hoe u van een uil af kunt komen door middel van stroboscooplampen, het creëren van hoge toonhoogtes en andere beproefde methoden.

Snelle manier om van uilen af te komen?

Bel een wildlife professional en Krijg uw GRATIS prijsopgave!

1. Stop met het aantrekken van zangvogels

Als je je wilt ontdoen van uilen, verhonger ze dan. Kleine weerloze vogels zijn hun favoriete maaltijd ( 1 ). Verplaats deze vogels niet in uw tuin. Als u vogelvoeders op de boom hebt geïnstalleerd om zangvogels aan te vallen, verwijder ze dan onmiddellijk. 

Op deze manier ontneem je de uilen hun makkelijk te vinden prooi en komen ze niet meer terug. Door het verwijderen van de voederbak wordt het leefgebied van kleine zangvogels verstoord, waardoor er geen overdaad aan prooi voor deze uilen is.

Toch, als je een zangvogel in de buurt wilt houden, zijn er andere manieren om te verkennen. Om vogel-tot-vogel conflicten te vermijden, probeer dan gespecialiseerde supersonisch vogelafweermiddel . U kunt specifieke frequenties genereren om bepaalde vogels aan te spreken zonder andere dieren schade te berokkenen. 

De geluidsgolven kunnen niet worden gedetecteerd door menselijke oren. Deze apparaten zijn effectief als ze voor een langere periode worden vastgehouden. Probeer uw geval van het wegwerken van uilen te bespreken met aanbieders van apparaten om beter advies te krijgen.

2. Maak hoge geluiden

Uilen vermijden meestal elke vorm van contact met een mens. Als u erachter komt dat er ergens een uil op de loer ligt, maak dan geluid. Schreeuwen, schreeuwen en klappen is waar uilen bang voor zijn. 

Toenemende menselijke activiteiten in de aanwezigheid van uilen kunnen hen doen verdwijnen. U kunt uw zelfgemaakte geluidsopstellingen in de buurt van uw kippenhok en veranda’s maken. Probeer de aluminium blikken die aan elkaar vastzitten met een los eindje. 

Als je uilen voelt, trek dan gewoon aan het touw van het ene uiteinde, en de blikjes zullen botsen, waardoor er een vervelend geluid ontstaat. Op dezelfde manier kun je ook een houten klepel produceren. Als je het over geluidsgolven hebt, kun je de ultra-sonische vogelwerende middelen uitproberen. 

Cl eanrth TSBR620 is een van de beste ultrasone apparaten die er zijn. Dit krachtige apparaat kan een gebied van 12.000 vierkante meter scannen en kan elke uil op 115 voet afstand detecteren. U kunt schakelen tussen drie bedrijfsmodi, altijd uit, altijd aan, en detectiemodus.

3. Gebruik stroboscooplampen om uilen weg te jagen.

Uilen als om te jagen in het pikkedonker. Dus als het je lukt om dit voordeel van hen aan te grijpen, is er een kans dat ze niet meer zullen komen. Je kunt het doen door de omgeving te verlichten. 

Uilen haten stroboscooplampen in het bijzonder. U kunt deze apparaten vinden in een dierenwinkel bij u in de buurt, of u kunt ze online bestellen. Amerikaanse DJ-stroboscooplamp is een van de effectieve stroboscooplampen om uilen te laten schrikken.

Na het regelen van de uilenafschrikkingslampen, installeert u deze volgens de instructies in de buurt van het bewaakte gebied. Vermijd altijd de lichtstralen van de kooivogels. Het kan de slaapcyclus van deze dieren verstoren. 

De afstandsbediening kan vele kleuren tegelijk produceren, waardoor het voor uilen moeilijk is om ze onder ogen te komen. U kunt de afstandsbediening gebruiken om het flitslampje te bedienen wanneer u maar wilt. Er is ook een mogelijkheid om het geluid te bedienen.

4. Krijg een Haan

Nomaden gebruiken een herdershond om zijn kudde te beschermen tegen wolven en andere roofdieren. U kunt hetzelfde doen als het gaat om het beschermen van uw kippen en vogels tegen roofdieren zoals uilen en haviken. In plaats van een hond heeft u een haan nodig. 

De Haan is de ware bewaker van de kippen en zal tot de dood vechten met het roofdier om hen te beschermen. Je kunt ook een haan houden, maar in sommige landen heb je een vergunning nodig om ze naar huis te brengen. Zorg ervoor dat je je houdt aan de lokale wet- en regelgeving. 

Veedeskundige zegt dat 1 haan genoeg is per 8-10 kippen ( 2 ). De Haan zal constant alert zijn, en wanneer er uilen opduiken, zal hij alarm slaan. Hij zal de lucht scannen op mogelijke uilenaanvallen. Maar er zijn weinig nadelen aan het houden van hanen. 

Als ze agressief worden, zullen ze de kippen uitputten. Het valt vaak kinderen in huis aan. Hanen kunnen soms luidruchtig zijn, dus zorg ervoor dat je buren niet gestoord worden. 

5. Verwijder de nestmogelijkheden

Een andere lange termijn optie om zich te ontdoen van uilen is het verwijderen van zijn broedplaats uit de buurt van uw eigendom. Als uilen geen geschikte broedplaats kunnen vinden voor hun paring, gaan ze ergens heen. Kijk altijd uit naar gaten in boomstammen en daken. 

Als er al een paar nesten in de buurt zijn, ga er dan niet alleen naartoe. Uilen kunnen behoorlijk agressief zijn bij het beschermen van hun nakomelingen. Er zijn geregistreerde incidenten van uilenaanvallen op mensen wanneer ze proberen de buurt van het nest te veroveren.

In het geval dat er in de buurt nesten zijn, bel dan met professionals uit de natuur. Zij zullen u de richtlijn geven hoe u het nest veilig kunt verwijderen. Als u vermoedt dat uw buren gaten in hun dak hebben, informeer dan de autoriteiten, en zij zullen ervoor zorgen dat uw buren meewerken. 

In het beste geval kunnen die professionals die uilen naar een andere plek verplaatsen. Bedek ook uw rookschoorsteen met een doorzichtig vel.

6. Verwijder de roostermogelijkheden

Weet je niet hoe je uilen uit de buurt moet houden? Uilen zitten de hele dag op de zitstokken. Ze kunnen hun prooi vanuit elk hoog punt en zal aanvallen als de duisternis zich verspreidt. 

Uilen in bomen zijn gevaarlijk voor kleine vogels op uw terrein. Verwijder alle nestplaatsen die u kunt vinden in en rond 100 meter van uw boerderij en zorg ervoor dat ze worden gekapt. Als uw buren bomen hebben, praat dan met hen over uw situatie. 

Vermijd onnodige groei van struiken in uw tuin. Deze dikke struiken kunnen een schuilplaats bieden voor ratten en muizen. Uilen kunnen zich voeden met deze knaagdieren; dit betekent dat ze in de buurt blijven ( 3 ). Laat het gras niet te veel groeien. 

Het kan hetzelfde probleem veroorzaken om kleine dieren aan te trekken op zoek naar schuilplaatsen.  Op deze manier hebben uilen geen rustplaatsen om na het vallen van de avond nog aanvallen uit te voeren. Zoek naar dode boomstammen en verwijder ze zo snel mogelijk uit de buurt.

7. Plaats de braadspijkers op de zitstokken.

Het verwijderen van bomen en het voorkomen van de zitplaats kan soms moeilijk zijn. In plaats daarvan kunt u anti-roostende vogelpieken planten. Het is een andere langetermijnoplossing voor het verwijderen van uilen. U kunt deze spikes vinden op de thuis-verbetering winkel en zelfs online. 

Het is eenvoudig te installeren en gaat langer mee. U kunt het op de boomtop, de ramen en ook in de veranda’s plaatsen. Deze spikes hebben na installatie geen onderhoud nodig.  Het krimpt de landingsplaats voor uilen tot baars. U kunt er een groot oppervlak mee bedekken. 

De hoogwaardige roestvrijstalen spike kan elke vogel afschrikken, ongeacht zijn grootte. Deze spikes zijn flexibel en zullen zich zowel op een gladde als op een ongelijkmatige ondergrond zetten. Ze schaden de vogels niet, in plaats van ze te beletten om te gaan zitten. In zeldzame gevallen kunnen kleine vogels in deze spikes nesten vormen. 

Met behulp van de Vogel X spikes Uilenval, je kunt een fysieke barrière maken om uilen af te houden. Deze zijn gemakkelijk te installeren spikes. U kunt spijkerlijm, schroeven, spijkers of banden gebruiken om ze op uw voorportaal en voordeur te plaatsen.

8. Installeer spiegels om de dieren in het wild na te bootsen

Probeer je de oude schooltijd te herinneren. We zouden de kraai nooit op de muur van ons huis laten zitten. En als we er een kwijt raken, dan zouden we op zoek gaan naar de volgende. Dat is hetzelfde met de uilen. 

Als een uil ziet dat er nog een uil in de arena is, zal die nooit meer terugkomen. Het enige wat je hoeft te doen is een ronde spiegel te installeren met een reflectie van een andere uil. 

Soms wordt het havikskogel genoemd. De uil ziet zijn spiegelbeeld erin en beschouwt het als een andere uil. Zo denkt hij dat er concurrentie is en gaat hij op zoek naar een andere plek. 

Bollenschermen zijn online te vinden en in een huisverzorgingswinkel bij u in de buurt. Je moet deze globe installeren op het pad van de landende uilen. Zorg ervoor dat het op een goede plaats wordt geïnstalleerd om alle kanten van de boerderij te bedekken.

9. Gebruik een havik of een ander roofdier lokmiddel.

Net als bij de havikskloot kun je ook de lokvogel van een havik of zelfs een uil weer plaatsen. Lokvogels worden al duizenden jaren door mensen gebruikt. 

Om gewassen of zaden te beschermen tegen vogels wordt een lokvogel in het midden van het veld geplaatst. Volgens onderzoek is de lokker van de rode havik effectiever dan andere vogels. De havik wordt gevreesd door veel vogelsoorten. 

Moderne havik lokvogels zijn gemaakt om hun hoofd te bewegen, net als een echt roofdier. Uiteindelijk komen de vogels na een paar dagen te weten over lokvogels, vooral de duiven. 

Om er mee om te gaan, moet je hem een paar keer per week verplaatsen. Metalen afleidingsmanoeuvres zijn realistischer dan de plastic modellen.  

10. Bedek uw vee met net

Vogels kunnen ook rotzooien met de tuin en andere plantages op het terrein. Om vogels te beschermen tegen uilen en andere roofdieraanvallen, kunt u deze afdekken met nylon gaas. Gevogelte gaas is ook de beste optie. 

Nylon gaas is zowel effectief als goedkoop wanneer u het gebruikt om uw vee te bedekken. Het gaat langer mee dan nylon en is gemakkelijk op te hangen. 

Je kunt hem gemakkelijk vinden op een nabijgelegen hardware- of bevoorradingswinkel. Wanneer uilen uw vogels en eigendommen bedekt vinden, zullen ze ergens anders naar voedsel zoeken. Er zijn vele andere voordelen van het bedekken van uw vee. 

Artsen raden altijd een beperkte interactie met het vee aan. Op deze manier kunt u uw blootstelling aan elke ziekte tot een minimum beperken. Tegelijkertijd kunt u ook plantages en gewassen redden. 

11. Voeg een vogelverschrikker toe

Vogelverschrikkers in de gewassen zijn al duizenden jaren in gebruik. Je kunt het ook in je tuin doen, of in het vogelnet. Het resultaat is hetzelfde. Je kunt je doe-het-zelf-vogelverschrikker vanaf nul maken. 

Er zijn ook maar weinig bewegingen op de markt. Als je vogelverschrikker statisch is, moet je hem elke 2-3 keer per week verplaatsen. 

Moderne elektrische vogelverschrikkers kunnen waterspatten in de richting van binnendringende uilen gooien. Uilen zijn niet zo slim om uit te vinden of het een echt mens is of niet. 

Ze zullen andere plaatsen vinden om voedsel te zoeken. De beste positie om een vogelverschrikker te plaatsen is die waar vogels het van alle kanten kunnen zien. 

12. Gebruik nachtlampen

Uilenjacht in de nacht en de mogelijkheid van een aanval op vogels is hoog in de nacht. Als er genoeg licht rondom het terrein is, zullen er geen uilen verschijnen. Als er vogels en vee in het verblijf zijn, moet er licht rond het verblijf branden. 

Het maken van lichte binnenwerken in het net is geen goede oefening. Het kan hun slaappatroon en algemene groei verstoren. Bewegingsgeactiveerd licht is ook een goed idee. Een flits van licht zal een uil nog meer doen schrikken dan een constante bliksemschicht.

Gerelateerd : Hoe lang leven Uilen? (Uil Levensverwachting)

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like